Author(Writer):- Rudra Venkateshwarlu, MA. English, Spoken English Researcher since 6 years, Founder of Spoken English Hub, Nalgonda. Competitive English Trainer

Competitive English (English Subject) Test – 3

Questions

1. The woman who taught him surfing ______ been bitten by a shark.

2.  Lee Iacocca _____fired by Henry Ford II at the age of 54.

3. Overcome meaning in English

4. beat-up

5. Henry Ford

6. conceive

7. Point to ____ observed

8. omnipresent meaning

9. autobiography meaning

10. biography meaning

11. What do you understand from the picture?

12. What are they ______ (come) for?

13. They will ____ very small

14. he ____  gone (present Perfect)

15. I ___ a Doctor last year

 

Competitive English (English Subject) Test – 3

Answers

1. The woman who taught him surfing ______ been bitten by a shark.

Ans : had

 

2.  Lee Iacocca _____fired by Henry Ford II at the age of 54.

Ans: have

 

3. Overcome meaning in English

Ans: to defeat or succeed in controlling or dealing with something

 

4. beat-up

Ans: old and damaged

 

5. Henry Ford

Ans : an American industrialist, the founder of the Ford Motor company.

 

6. conceive

Ans : an idea, a plan

 

7. Point to ____ observed

Ans : be

 

8. omnipresent

Ans : one who is present everywhere

 

9. autobiography

Ans: a life history written by oneself

 

10. biography meaning

Ans: a life history written by somebody else

 

11. What ___ you understand from the picture?

Ans: do

 

12. What are they ______ (come) for?

Ans: coming

 

13. They will ____ very small

Ans: be

 

14. he ____  gone (present Perfect)

Ans: has

 

15. I ___ a Doctor last year

Ans: was